Звездата на Борусия Дортмунд е голямата цел на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Норвежкият централен нападател Ерлинг Холанд не спира да изумява футболния свят с невероятната си ефективност пред вратата на съперника. Звездата на Борусия Дортмунд реализира хеттрик за родината си и в неделя. Според Marca Холанд вече е сред приоритите на Реал Мадрид през следващия трансферен прозорец или през лятото на 2021 г.

Холанд вече е сред двете „най-горещи“ имена заедно с Килиан Мбапе в Реал Мадрид. От началото на сезона норвежецът е отбелязал11 попадения в девет срещи за Борусия и Норвегия. Холанд е в радара на “белия балет” още от периода си в Мьолде. През януари миналата година нападателят осъществи трансфер в Ред Бул Залцбург, където изгря на голямата сцена. След това Холанд премина в в Дортмунд и показа огромния си потенциал.

Реал Мадрид ще търси нови попълнения в офанзивен план през следващото лято. “Лос Бланкос” обмислят раздяла с Еден Азар, който бе привлечен с големи надежди от Челси миналото лято. Клаузата за разтрогване на договора на Халанд с Борусия е 75 милиона евро, като през следващата година се очаква някой от големите клубове в Европа да я активира.

Реал Мадрид продължава да има интерес и към звездата на ПСЖ – Килиан Мбапе, но надали “белият балет” ще е способен да събере двете звезди на “Бернабеу”.