Звездата на Милан иска нов договор с клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Златан Ибрахимович може да остане в Милан и през сезон 2021/22

Изглежда много вероятно Златан Ибрахимович да остане в Милан и за следващия сезон. Шведът изглежда в отлична форма и не спира да бележи. Неговият агент Мино Райола планира да започне преговори с ръководството на “росонерите” за подновяването на договора на Ибрахимвич.

През август 39-годишният шведски голаджия продължи контракта си с „червено-черните“ с още 12 месеца. Според информацията на „Corriere della Sera“, желанието на Ибра е да остане в Милан за по-дълго.

През изминалия уикенд Ибрахимович изигра поредния си феноменален мач за “росонерите”. След като се пребори с COVID-19, той се завръна на терена в дербито срещу Интер и отбеляза и двата гола за успеха на своя тим.

Наставникът на Милан Стефано Пиоли сподели, че клубът работи в насока за продължаването на договорите на няколко основни футболисти – Златан Ибрахимович, Джанлуиджи Донарума и Хакан Чалханоолу. И тримата имат договор с клуба до края на сезона.

“Това са изключително важни за нас футболисти. Мисля, че директорите Паоло Малдини, Иван Газидис и Фредерик Массаро работят по това. Даже има планирани срещи с тях, на които евентуално да се стигне до договорка”, коментира Пиоли пред „Radio Anch’io”.

След изиграването на 4 кръга на италианската Серия А, отборът на Милан е лидер в класирането с пълен актив от 12 точки.