Звездата на Миньор Пк ще се присъедини към новак в елита
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От управата на Спартак Варна осъществиха истински трансферен удар, след като договориха Божидар Васев.

Божидар Васев, който изпрати отличен сезон във Втора лига с фланелката на Миньор Перник, ще продължи кариерата си в отбора на Спартак Варна, съобщиха “чуковете” на своя официален сайт.

Ръководствата на двата клуба се договориха за трансфера на 29-годишния играч, като “жълто-черните” проявяват разбиране към желанието на Васев да подсили “соколите”, които през следващата кампания ще бъдат част от Първа лига.

“Благодарим на Божидар за себераздаването и професионализма, които прояви с екипа на Миньор. Пожелаваме му здраве и бъдещи успехи”, каза изпълнителният директор на Миньор Перник Велизар Димитров.

“Прекарах страхотни 18 месеца в Перник. Бях част от един прекрасен колектив. Искам да благодаря за помощта и разбирането, което получих от всички. Поклон пред ръководителите, треньорите, моите съотборници и всички хора, които работят за клуба. Желая успех на Миньор и вярвам, че клубът ще изпълни поставените цели.

Благодаря на феновете за подкрепата. Пожелавам им много победи и щастливи моменти с любимия отбор! Те и Миньор Перник ще останат завинаги в сърцето ми. Благодаря и до нови срещи!”, заяви Божидар Васев, който в понеделник ще започне подготовка с тима от Варна.