google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Парижани с първа грешна стъпка за сезона

Пари Сен Жермен направи равенство 1:1 с Монако на “Парк де Пренс” в среща от 4-ия кръг на Лига 1. Парижани изоставаха в резултата след попадения на Кевин Фоланд в 20-ата минута, а Неймар от дузпа през втората част донесе точка на своя тим.

За парижани това бе първа грешка стъпка във френския шампионат през сезон 2022/23. ПСЖ бе започнал много силно сезона като вкара 17 попадения в първите си 3 мача. Тази вечер обаче Мбапе, Меси и Неймар не бяха на нужното ниво. Монако се представи силно в защита и спря звездите на френския шампион.

ПСЖ стигна само до един точен удар през първата част. Монаго действаше на контра-атака и при една такава отрки резултата. Головин изведе Воланд сам срещу вратаря и германският нападател не сбърка за 0:1 в 20-ата минута.

В края на полувремето страхотен шут на Лео Меси срещна гредата, а секунди след това и удар на Мбапе срещна страничния стълб.

В 59-ата минута вратарят на гостите Нюбел се намеси много добре при удар на Неймар. В 70-ата обаче стражът нямаше какво да стори, тъй като бразилската звезда се разписа от дузпа – 1:1.

Малко след това Ашраф Хакими опита да вкара втори гол за домакините, но ударът му бе неточен. В 84-ата минута Нюбел направи спасяване при удар на Мбапе и така запази точката за монегаските.