18 години по-късно: Серхио Рамос се завръща в Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
37-годишният защитник е постигнал споразумение със севилци

Легендарният централен защитник Серхио Рамос ще се завърне в Севиля. 37-годишният футболист е постигнал устно споразумение с клуба и отново ще играе на “Рамон Санчес Писхуан”, пише Фабрицио Романо. Така Рамос ще се завърне в Севиля 18 години по-кънсо, след като през 2005-та премина в Реал Мадрид.

Рамос е приел предложението на Севиля пред оферти от Ал Итихад и турски клубове. Испанският бранител иска отново да се състезава за и трансферът трябва да бъде официализиран в следващите часове.

Севиля, който спечели Лига Европа през май, имаше слаб старт на този сезон в Ла Лига, като загуби и трите си мача досега и е на дъното на таблицата. Мачът на тима в неделя срещу Атлетико Мадрид беше отложен по съвет на местните власти поради прогноза за силен дъжд.

Рамос е роден в Камас, град точно до Севиля, и е играл за Севиля като тийнейджър, преди да се присъедини към Реал Мадрид през септември 2005 г. Той прекара 16 години в Мадрид, като стана капитан на клуба и спечели пет титли от Ла Лига и четири Шампионски лиги – осигурявайки един от най-емблематичните моменти в историята на клуба с гола си във финала на Шампионската лига през 2014 г. За последно Рамос игра в ПСЖ и сега отново ще се състезава в Ла Лига.