Ачиари: Трябва да сме критични към себе си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Има неща, които трябва да подобряваме", отчете специалистът.

Старши треньорът на Берое – Хосе Луис Ачиари, направи своя анализ след неприятната загуба с 1:4 при визитата на Ботев в Пловдив в мач от 12-ия кръг на шампионата.

“Първото полувреме имахме възможности, съперникът получи дузпа, която ни обърка мача. Този гол промени мача. След гола на опонента започна хаос в играта ни, не бяхме добре позиционирани, позволихме на опонента да има положения. Когато започна второто полувреме, Ботев вкара красив гол, мачът стана по-труден. Последва още една дузпа, има неща, които трябва да подобряваме”, коментира Ачиари.

“Трябва да намерим нашата идентичност, да играем с хъс. Изкарахме 3 жълти картона през първото полувреме, манталитетът на победител не е да си изкарваш жълти картони за протести, не искам да се разправяме със съдиите, съдиите не повлияха на мача, дузпите си бяха дузпи. Трябва да сме критични към себе си и от критиката да започнем да градим. Всичко, което направихме добре срещу ЦСКА 1948, днес го нямаше”, призна аржентинецът.

“Мога да говоря само за последните три мача, в които водих отбора. Имахме положения, но не и ефективност, не можем да вкараме. Искам да виждам моят отбор да се противопоставя, както в мача срещу ЦСКА 1948 и да играем както играхме до гола от дузпа на Ботев Пловдив. Всеки играч сам искаше да играе. Вярвам в този отбор, трябва да играем като колектив”, каза още Хосе Луис Ачиари.