Душан Керкез: Играчите работят много
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да продължим да работим", призна той.

Старши треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, бе доволен след категоричния успех с 4:1 в дербито с Берое, което се състоя на стадион “Христо Ботев”.

“Най-важно е, когато нападателите вкарват. Футболът е отборна игра, всички помогнаха за тези попадения. Накрая един футболист отбелязва. Програмата ни беше трудна, но видяхте прогреса на Ботев – стъпка по стъпка. Очаквах, че ще е трудно, играчите бяха психологически долу. Ние загубихме част от мачовете, днешният беше много важен за играчите. Трябва да продължим да работим”, каза Керкез.

“Ако погледнете 90 минути, да, това бе най-доброто ни представяне. Играчите работят много. Не сме постигнали нищо, предстоят ни много трудни мачове. Важно беше, че срещата не бе без фенове. Тази подкрепа днес, само искам да благодаря от сърце, невероятно е”, добави той.

“Винаги има напрежение във футбола. Хората никога няма да са доволни, трябва всеки мач да се доказваш и да взимаш резултати. Не знам какво ще е достатъчно за победата, гостуваме на ЦСКА 1948, играем със силен отбор. Ще се подготвим много добре за един труден мач. Всеки мач е различен, трябва да вярваме на себе си и качествата си, и резултатите ще дойдат”, завърши той.