Агентът на Фаджоли знаел за хазартните проблеми на футболиста
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът на Ювентус е изправен пред наказание най-малко за 3 години

Една от големите надежди на Ювентус и италианския футбол – Николо Фаджоли, е изправен пред големи проблеми. Халфът със сигурност ще бъде наказан за не малък период да бъде извън терените заради незаконни залагания. Аентът на младата звезда на Юве – Марко Форджано, коментира пристрастеността към хазарта на своя клиент, след като мениджърът бе обвинен от бащата на Николо, че не е защитил сина му.

“Фаджоли страда от тази зависимост още преди да бъда негов агент. Започнах да си сътруднича с него през лятото, въпреки че бях наясно със ситуацията. Разговаряхме дълго преди да информираме обществото за случващото се с него. Той иска промяна и затова ще се подложи на курс на лечение“, каза арко Джордано.

Играчът на Ювентус потвърди пред полицията, че е залагал на футболни мачове. Така той се надява с признанията си да получи по-малко наказание. В момента и други футболисти от италианския национален отбор са разследвани за залагания.

Според информацията на Апенините, играчът на Ювентус е изправен пред наказание най-малко за 3 години и глоба от минимум 25 хиляди евро.