Агентът на Кварацхелия: Не обмисляме възможността да напуснем Неапол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Доволни сме от всичко. Още веднъж искам да благодаря на ръководството на Наполи и президента, защото имаха вяра в Квара", казва агентът на грузинския национал

Агентът на Хвича Кварацхелия – Мамука Джугели, говори пред CalcioNapoli24 за случая, който избухна през последните дни след изявлението на Наполи относно дискусиите, свързани с подновяването на договора на грузинското крило. Джугели заяви, че за момента Наполи не води преговори с Квара за нов договор. Агентът на грузинската звезда обяви, че с клиента му не обмислят напускане на Неапол.

„Прессъобщението на Наполи и новините за подновяването на договора? Аз съм единственият човек, който говори за договора на Кварацкхелия. Само аз. Квара играе за Наполи от малко повече от година и имаме фантастични отношения с ръководството на Наполи и ние мога да кажа само добри неща за тях”, каза Джугели.

“Официално казвам, че с Хвича никога не сме говорили за смяна на отбора, никога не е имало такава ситуация. Няма дискусия за подновяване на договора от наша страна или от страна на Наполи. Доволни сме от договора, който имаме с отбора и целта на Квара е да защитим Скудетото, спечелено миналата година, и да направи, добро представяне в Шампионската лига.”

“”Връзката с клуба? Имам фантастични отношения с ръководството на Наполи. Де Лаурентис е фантастичен човек и той направи всичко, за да може Хвича да играе футбол на високо ниво. Също така имам чудесно отношения със сина на Де Лаурентис, имам добри отношения с Маурицио Микели. Никога не е имало момент в Неапол, в който да сме нещастни, никога! Съпругата на Квара живее в Неапол. С баща й сме приятели от детството: ние сме част от едно семейство. И всички сме щастливи с президента на Наполи и неаполитанците”, заяви агентът на Кварацхелия.

„Няма ситуация, в която Квара да не е доволен от договора. Всъщност Квара е много щастлив, че е в Наполи, доволен е от неаполитанските фенове. Той е в много силен клуб и Квара се чувства като у дома си в Неапол. Той иска да благодари на всички играчи на Наполи, които го посрещнаха с топлота и приятелство, карайки го да се чувства като у дома си в Неапол”, добави агентът.