Мохамед Салах няма да се присъедини към Ал Итихад
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
31-годишният футболист на Ливърпул ще остане в Мърсисайд

Според медията Foot Mercato, Мохамед Салах е настроен да остане в Ливърпул, въпреки големия интерес от отбора на Ал-Итихад. Милиардерите от Близкия изток се надяваха да привлекат 31-годишната звезда на Ливърпул с изгодна оферта. Египтянинът обаче ще остане на ‘Анфийлд’ и ще продължи да радва феновете на “червените”.

Сагата с Мохамед Салах вероятно ще приключи тази вечер след няколко бурни дни за Ливърпул. Бяха повдигнати много въпроси относно късната оферта на Ал Итихад за 31-годишния талисман на Ливърпул, като се има предвид, че имаха цялото време на света, за да се насочат към него през цялото лято. В същото време Ливърпул показа, че не смята да го остави да напусне в последните дни, след като отхвърли мега оферта от Ал Итихад, която беше на стойност £150 милиона паунда.

След това се твърди, че Ал Итихад е подготвял оферта от над £200 милиона, за да изкуши Ливърпул. Мнозина твърдят, че “червените” трябва да приемат тези пари и да ги използват за реновиране на своя отбор. Загубата на играч като Салах до януари обаче ще постави под съмнение амбициите на клуба.

Предплага се, че Мо Салах е готов да остане в Ливърпул и да играе на “Анфийлд” още един сезон. Това изглежда така с наближаването на крайния срок за трансферите в Саудитска Арабия. Техният трансферен пазар затваря днес, 7 септември, и Ал Итихад може да са признали поражението в усилията си да подпишат с египтянина.