Айнтрахт Франкфурт “клекна” – продава Коло Муани на ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Германският тим ще вземе 90 млн. евро за голямата си звезда

Носителят на трофея от турнира Лига Европа през 2022 г. Айнтрахт Франкфурт е склонил да трансферира нападателя Рандал Коло Муани на Пари Сен Жермен. “Орлите” от Франкфурт ще получат 90 млн. евро, от които обаче 15 млн. са под формата на бонуси, информират авторитетните медии “Екип” и “Радио Монте Карло”.

Според съобщенията по медиите, днес френският национален нападател ще подпише с ПСЖ. Коло Муани отказа да тренира с германския клуб, тъй като Айнтрахт не искаше да го продава. Нападателят не взе участие в мача срещу Левски от Лига на конференциите в четвъртък.

След две отказани оферти за Коло Муани от френския шампион, в крайна сметка от Айнтрахт са приели офертата на ПСЖ за 75 15 млн. Германският клуб ще трябва да си намери нов голаджия, като имаше спекулации, че Екитике от ПСЖ ще премине в немския клуб, но за момента нападателят няма да е част от сделката за Рандал Коло Муани.

Коло Муани си изгради име в Нант в периода 2010 – 2022 г. За две сезона във френския елит, нападателят вкара 24 гола. През миналата кампания младият футболист отбеляза 15 гола за Айнтрахт в Първа Бундеслига.