Челси няма спирка – взима 18-годишен норвежки талант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антонио Нуса от Брюж е близо до преминаване в тима на Маурисио Почетино

Съобщава се, че отборът на Челси има желание да подпише с младия норвежки талант Антонио Нуса през това лято. Клубът от “Стамфорд Бридж” е предложил 30 милиона евро, за да осигури услугите му.

Нуса е високо оценен в Европа и може да се окаже солидно дългосрочно попълнение за сините. 18-годишният футболист е способен да играе навсякъде в нападение, като предпочита позиция на крилото. Нуса вече е част от първия отбор на Брюж и има гол и две асистенции във всички състезания този сезон. Талантливият млад нападател може да се развие в ключов играч за Челси през следващите сезони и остава да видим дали “сините” ще успеят да го вземат.

Челси днес обяви привличането на Коул Палмър от Ман Сити. На “Стамфорд Бридж” градят страхотен отбор за бъдещето. Ако Нуса премине в Челси сега, малко вероятно е той да бъде титуляр. Не е изключено футболистът да бъде пратен под наем в друг тим, за да продължи развитието си.

Норвежкият талант трябва да играе редовно, за да се подобри като играч и да разгърне своя потенциал. Челси разполага с редица качествени нападатели, тъй като бяха много активни на трансферния пазар през последната година.