Левски към феновете си: Клубът е по-жив отвсякога заради вас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Публиката на Левски отдавна е превърнала не само „Герена“ в храм и крепост, но и всеки стадион, на който тимът гостува", пишат "сините"

От Левски пуснаха специално съобщение до своите фенове ден след поражението от германския Айнтрахт в плейофа за влизане в груповата фаза на Лига на конференциите. “Сините” благодариха на привържениците за подкрепата във Франкфурт и изтъкнаха, Левски е по-жив отвсякога заради феновете, които подкрепят отбора на всеки един стадион.

Както е известно, в четвъртък вечер „сините“ загубиха от Айнтрахт с 0:2 и кампанията им в европейските клубни турнири приключи. Сега Левски ще се концентрира върху представянето си в Първа лига, като в неделя приема Хебър и ще се бори да спечели трите точки, за да измести съперника си от седмото място във временното класиране.

Левскари,

Дълбок поклон до земята за поредното ви изумително представяне. Публиката на Левски отдавна е превърнала не само „Герена“ в храм и крепост, но и всеки стадион, на който тимът гостува. Така беше и във Франкфурт. Благодарим на всяко „синьо“ сърце, което е отделило средства и време, за да бъде до отбора. Благодарим на тези, които дойдоха със самолет, на тези, които пътуваха дни наред чак от България с коли, на тези, които се стекоха от цяла Европа и изумиха домакините с европейско поведение и любов. Левски е по-жив отвсякога заради вас.

Само Левски!, пишат от “Герена”.