Айнтрахт Франкфурт открадна точка от Майнц с човек по-малко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съперникът на Левски в Лига на конференциите стигна до изравнителен гол в добавеното време

Отборите на Майнц 05 и Айнтрахт Франкфурт направиха реми 1:1 в среща от втория кръг на Първа Бундеслига. Домакините се виждаха крайни победители, но в добавеното време на срещата Омар Мармуш донесе точка на “орлите”.

Майнц ще съжалява за пропуснатата възможност да спечели три точки, тъй като от 63-ата минута игра с човек повече. Ансгар Кнауф бе изгонен с втори жълт картон. С човек по-малко обаче съперникът на Левски в Лига на конференциите показа характер и взе точка.

Наставникът на Айнтрахт – Дино Топмьолер, не пести играчи за реванша със “сините” в четвъртък. Футболисти като Марио Гьотце и Рандал Коло Муани бяха титуляри. Двубоят обаче не започна добре за Айнтрахт, като кореецът И Дже-сонг даде аванс на Майнц в 21-вата минута. Домакините бяха по-активният тим през първото полувреме и се прибраха на почивка с гол аванс.

След почивката Айнтрахт подобри играта си и в доста моменти от мача имаше инициативата. В 63-ата минута обаче ситуацията за гостите се влоши, след като Ансгар Кнауф получи втори жълт картон и остави своя тим с човек по-малко.

Майнц обаче не се възползва от това и допусна изравнителен гол в края. В 91-вата минута резервата Дина Ебимбе намери Мармуш, който с прецизен удар преодоля стража на домакините за крайния резултат 1:1.