Манчестър Юнайтед ще се бори с Фулъм за подписа на Серхио Регилон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" с интерес към защитника на Тотнъм

Според журналиста от Sky Sports Лайъл Томас, тимът на Манчестър Юнайтед иска да привлече ляв бек преди затварянето на летния трансферен прозорец и имат три опции в своя списък. Една от тях е испанският защитник на Тотнъм Серхио Регилон, а интерес към него има и от Фулъм.

Регилон не успява да оправдае очакванията, откакто премина в Тотнъм за 30 милиона евро от Реал Мадрид през 2020 г. И “шпорите” са готови да спечелят пари от него като го продадат с постоянен трансфер. Бранителят беше под наем в Атлетико Мадрид миналата година, а представянето му беше доста слабо.

Очевидно е, че Регилон преминава през труден период в момента и би могъл да има нужда от ново начало. Преместването в Манчестър Юнайтед може да му помогне да съживи своята кариера. Ерик тен Хаг също може да му помогне да възстанови увереността си.

26-годишният футболист вече показа качеството си в Ла Лига и може да бъде полезно попълнение за “червените дяволи”. Ман Юнайтед обаче би искал футболиста под наем, а не с постоянен трансфер. Междувременно Фулъм също има желание да си осигури услугите на крайния бранител през това лято. Предстои да видим как ще се развие ситуацията през следващите няколко дни и дали Регилон ще заиграе на “Олд Трафорд” или “червените дяволи” ще привлекат друг футболист на поста ляв бек.