Айнтрахт и Кьолн поделиха точките
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Козлите" не бяха успяли до този момент да спечелят и точка от началото на шампионата, след като допуснаха две поражения от Борусия Дортмунд и Волфсбург, но успяха да измъкнат равенство на "Дойче Банк Парк", въпреки че дори бяха близо до успеха.

Айнтрахт (Франкфурт) записа второ поредно равенство в Бундеслигата между срещата-реванш с Левски от плейфоната фаза от Лигата на конференциите, след като не успя да се наложи над гостуващия Кьолн в двубой от третия кръг на първенството, завършил 1:1.

“Козлите” не бяха успяли до този момент да спечелят и точка от началото на шампионата, след като допуснаха две поражения от Борусия Дортмунд и Волфсбург, но успяха да измъкнат равенство на “Дойче Банк Парк”, въпреки че дори бяха близо до успеха. Именно гостите удариха първи в двубоя, когато в 43-ата минута Флориан Кайнц бе точен от дузпа, свирена за нарушение на Филип Макс.

Три минути преди края на мача “орлите” съкрушиха надеждите на гостите за първи успех от началото на сезона, след като Пакстън Аарънсън асистира нна Нилс Нкунку, а той прати топката в долния десен ъгъл за 1:1. Така Айнтрахт Франкфурт остава девети с 5 точки от три мача, а Кьолн е 14-и със само една.