Ал Итихад събира Серхио Рамос с Канте
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турските грандове Бешикташ и Галатасарай бяха сред отборите, за които се говореше, че ще привлекат Серхио Рамос, а бившият му клуб Севиля и Рома в крайна сметка се отказаха от идеята да си осигурят услугите му.

Серхио Рамос е близо до преминаване в саудитския Ал Итихад, където ще се събере с дългогодишния си съотборник в Реал Мадрид Карим Бензема, твърди “Марка”. В Саудитска Арабия очакват скоро отговор от опитния испанец, като предложения контракт за два сезона, в който ще има включена и клауза за прекратяването, а той ще може да мине медицинските си прегледи още през следващата седмица.

37-годишният централен бранител остана без тим, след като прекрати договора си с ПСЖ в началото на лятото. Макар че предложения към него от европейски отбори не липсваха, то по всичко изглежда, че той ще се насочи към Саудитска Арабия.

Турските грандове Бешикташ и Галатасарай бяха сред тимовете, за които се коментираше, че ще привлекат Серхио Рамос, а бившият му клуб Севиля и Рома в крайна сметка се отказаха от идеята да си осигурят услугите му.