Айнтрахт определи цената на Коло Муани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ПСЖ ще трябва сериозно да разтвори кесията

Спортният журналист на “Sky Sports” Флориан Плетенберг съобщи, че ръководството на Айнтрахт Франкфурт е било категорично в преговорите с ПСЖ за звездата на техния отбор Рандал Коло Муани. “Орлите” са отхвърлили предложенията на парижани за 80+10 и 70+20 милиона на ПСЖ, в които те ще получат по-малката част от сумата под формата на бонуси. Те искат да получат пълната сума от 100 милиона за Коло Муани наведнъж.

Парижани също са опитали да склонят Айнтрахт да свалят от цената на нападателя като предложат Уго Екитике като разменна монета, но това предложение също, за тяхна изненада, е било отхвърлено. Причината ПСЖ да са изненадани от отказа е, че немците обмислят да привлекат именно Екитике, ако трансферът на Коло Муани се осъществи.

Французинът обаче не е първият избор на Айнтрахт. “Орлите” искат да купят нападателят Вердер Бремен и немския национален отбор Николас Фюлкруг, който вече се е доказал в Бундеслигата. За неговия подпис обаче те ще трябва да се борят с италианския колос Милан, които също следят ситуацията с немеца отблизо.

Очаква се ПСЖ да изпрати официалната си оферта за Рандал Коло Муани до края на седмицата, която по всяка вероятност ще задейства поредното трансферно домино.