Бранител се сбогува с феновете на Манчестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аймерик Лапорт напуска тима след 5 години вярна служба

Бранителят на Манчестър Сити Аймерик Лапорт публикува емоционално съобщение в личния си профил в Instagram, с което се сбогува с феновете на тима. Той ще напусне “Етихад” след над пет години прекарани в тима и ще се присъедини към Ал-Насър, където ще играе рамо до рамо с Кристиано Роналдо.

Ето го и обръщението на Лапорт:

“Скъпи “граждани”, днес исках да споделя една история с вас…

Тя продължава пет и половина незабравими години. Много спомени, които ще запазя завинаги близо до сърцето си.

Винаги е лесно да се мисли за добрите моменти: трофеите, победите, головете, битките и големите битки във Висшата лига. Но ще запомня и лошите: контузиите и отсъствието, пораженията и грешките, които може би съм направил.

От трофеи до неуспехи, победи до контузии, всичко това беше част от моето пътуване и съм благодарен за абсолютно всеки момент, който ме оформи в това, което съм днес.

Искам да благодаря на всички, които направиха това пътуване възможно: борда на Ман Сити, треньорите и целия щаб, всеки един съотборник, с когото споделях съблекалнята, и разбира се всички вас. За мен беше чест и удоволствие да нося тези цветове и се надявам, че ще ме запомните с добро за това. Благодаря ви отново за всичко. Пожелавам ви късмет за в бъдеще и винаги ще ви държа под око, момчета.

Докато нови срещи
Аймерик.”