Айнтрахт трансферира Линдстрьом в Наполи преди реванша с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
23-годишният датски халф преминава в италианския шампион

Айнтрахт Франкфурт осъществи силен изходящ трансфер, след като продаде един от ключовите си играчи на италианския гранд Наполи. Датският халф Йеспер Линдстрьом напуска ‘орлите’ само няколко дни преди реванша срещу Левски в плейофите на Лигата на конференциите.

Йеспер Линдстрьом записа само 15 минути в първия мач срещу Левски на ‘Васил Левски’. През уикенда футболистът не се появи в игра в гостуването на Майнц (1:1).

Германският и италианският клуб се разбраха за трансфера на 23-годишния халф, пише трансферният гуру Фабрицио Романо. Двата тима са постигнали устна договорка и трансферът може да се счита за сигурен. Шампионът на Италия ще плати 25 милиона евро за датчанина, като играчът ще сключи петгодишен договор.

Халфът заминава към Неапол и няма да играе срещу Левски в четвъртък. Във вторник датчанинът ще премине медицински прегледи и ще подпише договора си с Наполи.

Шампионите на Серия А бяха постигнали договорка с халфа Габри Вейга, но той избра да премине в Ал Ахли. Така датският халф Йеспер Линдстрьом е привлечен от Наполи и ще може да се доказва на най-високо ниво в италианското първенство и Шампионска лига.