Синът на Любо Пенев постави висока цел пред Хебър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Защо не да не се борим за шестицата", заяви Николас Пенев

Талантливият футболист на Хебър – Николас Пенев, получи наградата за най-добър футболист на 6-ия кръг в родното първенство. 18-годишният състезател на “гробарите” прави силна кампания в efbet Лига до момента. Синът на старши треньора на Хебър –  Любослав Пенев, сподели своите очаквания за представянето на Хебър през този сезон, като постави висока цел пред отбора – битка за място в топ 6. За момента отборът е 6-ти в таблицата с 11 точки след 7 изиграни двубоя.

„Всеки ден уча уроци от моя баща. Най-важният урок е да не се отказвам, да съм с гордо вдигната глава и винаги да продължавам смело напред. Баща ми е изключителен професионалист и се работи с него. Той е максималист и изпипва всичко до последния детайл. Работата на нас, футболистите, е да слушаме и да изпълняваме. Мечтите ми стигат високо – дай боже някой ден да стана добър футболист“, заяви Пенев след награждаването си.

„Получих шанс в Хебър, благодарен съм за което. Всеки един футболист ме приема нормално в отбора, комуникирам с абсолютно всеки – българин или чужденец. Ще продължаваме да убеждаваме общината, че е важно да се развива и футболът“, допълни Николас Пенев.

Той разкри и на кои европейски грандове симпатизира: „Смятам, че можем да създадем неприятности на всеки един отбор, можем да победим всеки в първенството. Гледаме мач за мач, излизаме всеки мач за победа. Защо не да не се борим за шестицата”, заяви Ник Пенев, който разкри, че симпатизира на Ливърпул и Атлетико Мадрид.