Акрапович: Има оферти към наши играчи, но няма да ги продадем евтино

Акрапович: Има оферти към наши играчи, но няма да ги продадем евтино 1
0 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че има интерес към футболисти на “черно-белите”. Сръбският наставник сподели, че играчите на Локомотив са показали сериозни качества и няма как да бъдат продадени евтино, а когато чуят цената им, клубовете се отказват.

„Оферти има към нашите футболисти. Но след като чуят колко искаме се отказват. Момчетата показаха сериозни качествата и няма как да ги продадем за малка сума. По-добре да останат и да вдигнат още цената си. Имаме нужда от нови играчи, за да увеличим ширината на отбора. Вратарският пост ни е най-стабилен. Когато виждаш как единия напуска терена и пожелава успех на другия това показва, че атмосферата в клуба е на отлично ниво.“

Бруно Акрапович заяви, че целта на отбора е да играе хубав футбол. Той коментира и предстоящите мачове от Лига Европа, като заяви, че в един мач всичко е възможно. Според наставника на Локомотив, през миналия сезон тимът е показал, че е равностоен на Страсбург.

„Моята цел не е да затварям устата на критиците. Нека има критика, но тя да е градивна. Аз се уча от тях и ставам по-добър. Няма как да съм физкултурник. На всяка тренировка се използва топка. Работата ми се показва на терена, а ние играем добър футбол.“, каза още Акрапович.