Акрапович: Има оферти към наши играчи, но няма да ги продадем евтино
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че има интерес към футболисти на “черно-белите”. Сръбският наставник сподели, че играчите на Локомотив са показали сериозни качества и няма как да бъдат продадени евтино, а когато чуят цената им, клубовете се отказват.

„Оферти има към нашите футболисти. Но след като чуят колко искаме се отказват. Момчетата показаха сериозни качествата и няма как да ги продадем за малка сума. По-добре да останат и да вдигнат още цената си. Имаме нужда от нови играчи, за да увеличим ширината на отбора. Вратарският пост ни е най-стабилен. Когато виждаш как единия напуска терена и пожелава успех на другия това показва, че атмосферата в клуба е на отлично ниво.“

Бруно Акрапович заяви, че целта на отбора е да играе хубав футбол. Той коментира и предстоящите мачове от Лига Европа, като заяви, че в един мач всичко е възможно. Според наставника на Локомотив, през миналия сезон тимът е показал, че е равностоен на Страсбург.

„Моята цел не е да затварям устата на критиците. Нека има критика, но тя да е градивна. Аз се уча от тях и ставам по-добър. Няма как да съм физкултурник. На всяка тренировка се използва топка. Работата ми се показва на терена, а ние играем добър футбол.“, каза още Акрапович.