Акрапович: Моуриньо бе впечатлен от двама наши футболисти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович разкри, че треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо си е харесал двама футболисти на “черно-белите” след двубоя между двата отбора в Лига Европа. Босненският специалист разказа пред “Канал 3” как феновете на “смърфовете” са почистили улиците след мача, как играчи на Тотнъм са искали фланелки на Локо и други любопитни неща.

„Попаднах на един коментар, че съм „пичага, който кара астричка“. Аз съм нормален, аз искам да съм човек от народа и да комуникирам с хората. Някой ме заговаря, сядаме и пием кафе, без да го познавам. Ако трябва да имам прякор, нека е Нормалния“, сподели Бруно Акрапович за “Канал 3”.

„Шапки долу за Моуриньо и времето, което ни отдели. Той съдейства с това наши футболисти да получат екипи на Тотнъм. Интересно е, че футболисти на „шпорите“ също искаха фланелки на Локо Пловдив. Моуриньо остана впечатлен от Чико (б.р. Момчил Цветанов) и Лукас Салинас, харесаха му. Направи голям комплимент за отбора ми“, допълни още наставникът на черно-белите.

Акрапович направи любопитен разказ и за поведението на феновете:

„Трябва да се показват добрите примери. Феновете на Локо почистиха улиците след двубоя с Тотнъм. Такива позитивни неща трябва да се знаят. Всеки може да има полза от това. Защото така и фенове на други клубове могат да вземат пример. В България има футболна традиция. Хората се опитват да я запазят, те са горди с традицията си и я пазят“.

Старши-треньорът на Локо Пд сподели и защо неговият тим е отказал на ЦСКА-София мачът между двата отбора да бъде отложен.

„Цял сезон се бориш, за да се класират за европейските клубни турнири и си наясно какво ти предстои. Ако бях аз, нямаше да искам отлагане. На мен ми е интересно как ще се справя със ситуацията“.