Акрапович преди мача с Клуж: Трябва да вярваме в силите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Във всеки мач се играе за победа. Особено когато си в ЦСКА, си задължен да се бориш"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви на пресконференция преди мача с Клуж в Лига Европа, че е наясно със стартовия състав за утрешния двубой. Специалистът сподели, че иска воденият от него тим да се представя добре и да побеждава.

“Наясно съм със стартовия си състав за утрешния мач с Клуж. Искам да видя и как ще премине тренировката ни днес, кой ще се чувства добре и кой не. В главата си имам състава. Всички са на линия. Качествата на противника са ясни. Имат много силни страни, играят на контра. Организиран отбор са. Може да ни готвят някаква изненада. Подготвени сме за всичко и очакваме всичко.“

“Али Соу се представя добре. Той е ключова фигура. Нормално е да залагам на него. Никога не се обръщам назад. Гледам напред към бъдещето. Давам всичко от себе си. Искам да изглеждаме добре, да побеждаваме“, каза Акрапович.

“Във всеки мач се играе за победа. Особено когато си в ЦСКА, си задължен да се бориш. Трябва да вярваме в силите си. Знаем съперникът ни колко е силен. Защо да не спечелим утре? Допълнителна мотивация е за всеки играч да се доказва пред новия треньор. Всеки трябва да се доказва във всяка една среща”, добави специалистът.