Акрапович: При мен на преден план е да не получим гол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изглеждахме добре в защита, момчетата изпълниха това, което трябваше"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви след спаринга със Стал (Миелец), който завърши без попадения, че не е доволен от играта на неговия тим, но е доволен, че контролата е завършила без контузии и всички играчи са взели участие в спаринга.

„Аз съм доволен от това, което направихме. От играта няма как да съм доволен. Доволен съм че няма контузени и съм доволен, че всички успяха да играят. Направих един микс на повече позиции, за да направим два различни отбора, които могат да издържат по едно полувреме. За това съм доволен, защото не дадохме на противника да има положения. Но в същото време и ние нямахме положения. Нямахме пространства, за да направим някои пасове. Не се получи днес.”

„При мен на преден план е да не получим гол. Изглеждахме добре в защита. Момчетата изпълниха това, което трябваше. Александър Бучков изигра много добър мач. В България има много добри млади играчи, които играят добър футбол. Много професионално се справят момчетата. Имат желание де се възползват от шанса си. Доволен съм, но искам още повече те да притесняват титулярите и когато имам нужда, да мога да пускам тези момчета, без да мисля много”, допълни специалистът.