Ал-Хилал подготвя мултимилионна оферта за звезда на Манчестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бернардо Силва ще бъде изкушен с много висока заплата

Ръководството на Ал-Хилал подготвя оферта на стойност 70 милиона евро, която скоро ще изпрати за футболистът на Манчестър Сити Бернардо Силва. Португалецът бе в основата на успеха на “гражданите” през този сезон и се намира във върхова форма. Именно затова заплатата, която той ще взима в Саудитска Арабия на година ще бъде 50 милиона евро.

Силва е още едва 28 годишен и е в пика на кариерата си. Той може и да е спечелил всичко, което може да бъде спечелено с Манчестър Сити, но това не означава, че той е покорил всички върхове в Европа. Точно затова би било жалко да видим как талант като неговия преминава в лига с не толкова голяма конкуренция, чиято единствена цел е да подобри реномето на страната.

От Бернардо се интересуват още Барселона и ПСЖ, с които той може също да постигне големи успехи и да спечели трофеи, които не е вдигал досега. Интересът на ПСЖ е много силен и ръководството смята да изпрати официална оферта до Манчестър Сити съвсем скоро. Не така стоят обаче нещата с Барселона, които не могат да си позволят огромната трансферна сума, която “гражданите” ще искат, за да пуснат звездата си.

Дали обаче Бернардо Силва ще последва разума си и ще подсигури финансово цялото си семейство или ще се отдаде на някое ново приключение в Европа в опит да влезе в световната зала на славата предстои да разберем до края на месеца, тъй като нито той нито Манчестър Сити не искат решението му да бъде отлагано твърде много.