Ал Насър представи играч на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборите от Саудитска Арабия продължават да доминират световния пазар

Днес вицешампиона на Саудитска Арабия Ал Насър обяви официално привличането на левия бек на Манчестър Юнайтед Алекс Телеш. Трансферната сума, за която бразилеца бе продаден е 4 милиона евро плюс бонуси. Тази сума дори е по-малка от заплатата, която той ще получава – 7 милиона на сезон, което доказва, колко добра сделка са осъществили от Ал Насър.

Телеш е изключително опитен играч, който може да се превърне в основна фигура за отбора от Саудитска Арабия. Той е носил екипите на тимове като Интер, Манчестър Юнайтед и Севиля, което доказва, че той не е случаен футболист. Бразилецът има афинитет към играта в атака, което се дължи на завидната му техника и прецизното му центриране.

Телеш ще има възможността да покаже тези си способности в комбинации с Кристиано Роналдо, с когото се познават от общия им престой в Манчестър Юнайтед. Ако те двамата покажат добро разбирателство на “зеления килим”, те могат да се превърнат в движещата сила в тима на Ал Насър, която да донесе титлата на отбора в края на шампионата.