В Лацио набелязаха талант на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Калъм Хъдсън-Одой може да напусне "Стамфорд Бридж"

Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой може да се превърне в поредния напуснал тима през това лято, смята Фабрицио Романо. Според журналистът младокът е пред трансфер в италианския Лацио.

На първо време не изглежда да има пречки, които могат да осуетят осъществяването на този трансфер. Челси са отворени за раздяла с футболиста, тъй като той не успя да оправдае невероятно високите очаквания към себе си и прекарва твърде много време на резервната скамейка през сезона.

Това не е добре и за самия Хъдсън-Одой, който вече е на 22 години и се нуждае от опит в професионалния футбол. Той напълно осъзнава в това и също изявява желание да пробва късмета си в Серия А. Той се надява подобно на много други играчи да преоткрие най-добрата си форма именно на Ботуша, след което евентуално да обмисли завръщането в родината си.

Хъдсън-Одой има договор с Челси до 2024 година, което означава, че “сините” трябва да се разделят с него това лято, защото в противен случай рискуват да го загубят като свободен агент. Англичанинът е оценен на 15 милиона евро от платформата Transfermarkt, което се очаква и да е сумата, която Челси ще поиска за услугите му.