Ал Насър с примамлива оферта за Бруно Фернандеш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалският национал може да се събере с Кристиано Роналдо

Бруно Фернандеш е свързван с отдалечаване от Манчестър Юнайтед, като португалецът е трансферна цел на Ал Насър. Медията Attacking Football съобщава, че клубът от Саудитска Арабия вече е предоставил изгоден договор на 29-годишния полузащитник и се надяват да го привлекат в Саудитска Арабия, като Кристиано Роналдо настоява Фернандеш да му стане съотборник.

Бруно Фернандеш е най-добрият играч в Манчестър Юнайтед от известно време и неговото напускане би било голям удар за клуба. Ман Юнайтед трябва да направи всичко по силите си, за да го задържи в клуба възможно най-дълго. Вече им липсва качество в халфовата линия и не могат да си позволят да загубят единствения голмайстор в средата на терена.

29-годишният бивш футболист на Спортинг Лисабон би бил чудесно попълнение за клуба от Саудитската професионална лига, а неговият сънародник Кристиано Роналдо настоява за трансфера. Остава да видим дали от Ал Насър ще успеят да убедят португалския национал да напусне “Олд Трафорд”.

Очаква се Манчестър Юнайтед да назначи нов мениджър през това лято, а следващата година отново ще бъде в период на преход. Бруно Фернандеш им беше верен в последните сезони и може би ще иска да остане и да помогне на Манчестър Юнайтед да се бори за големи трофеи през следващия сезон, така че ще бъде интересно да видим как ще се развие трансферната сага около португалеца.