Александър-Арнолд е уверен, че Ливърпул ще предизвика Сити за титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Знаем как да спечелим лигата, знаем как да предизвикаме Манчестър Сити и да се борим с тях", заяви бранителят на Ливърпул

Остава точно месец до началото на сезон 2023/24 във Висшата лига. Очаква се страхотна кампания с няколко претендети за титлата, а един от тях ще бъде Ливърпул. Бранителят на тима от “Анфийлд” Трент Александър-Арнолд е уверен, че “червените” ще се представят по-силно през новия сезон и ще са конкуренция на Манчестър Сити за първото място в Премиър лийг.

„Знаем как да триумфираме в лигата, знаем как да предизвикаме Манчестър Сити и да се борим с тях. За да се случи това е нужно да бъдем почти перфектни през целия сезон. Мислите ни са насочени в тази посока. Всичко е въпрос на постоянство. През миналата кампания имахме добри резултати срещу големите отбори, но загубихме по небрежен начин много точки, особено в гостуванията. Това са нещата, за които мислим, които трябва да коригираме”, заяви защитникът на Ливърпул и националния тим на Англия.

В началото на миналия шампионат Александър-Арнолд бе подложен на много критики. В хода на сезона Клоп промени позицията му и го изнесе доста по-напред, като футболистът се представи много добре. Трент коментира позицията си на терена, като заяви, че е готов да играе на всяка позиция.

„Решението за това не е мое. Играя само там, където са наставленията на треньора да играя. Всичко, което мога да кажа, е, че ми харесва да играя футбол, харесва ми да играя като десен бек и много обичам да играя в средата на терена. Ще ми е приятно да играя там през следващата кампания, но пак казвам – решението не е мое“.