Ивелин Попов: Левски се цели в титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Идеята за титла не е налудничава, това е целта", каза опитният футболист

Един от най-опитните играчи на Левски – Ивелин Попов, говори пред Дарик радио преди старта на сезона в efbet Лига. Попето коментира доста теми и заяви, че титлата е цел пред “сините”. Той очаква пълен стадион за първия домакински мач срещу ЦСКА 1948 в събота.

“Невинаги във футбола водещи са парите. Най-важното е сърцето, желанието. Когато абсолютно всички в клуба сме едно цяло, заедно с нашите привърженици, никои пари на света не могат да се преборят с тази енергия. Това е най-голямо значение. Ние сме наясно, че първите мачове винаги са много важни за атмосферата в клуба, да има еуфория и вяра в нашите привърженици, за да се случат нещата. Идеята не е налудничава, това е целта. Всички излизаме и аз съм убеден и вярвам, че може да се случи”, каза Попов.

Ивелин Попов заяви, че в Левски са готови за старта на сезона и отборът е свършил добра работа по време на лятната подготовка. Попето сподели, че условията са били добри, а в мачовете, които тимът е изиграл, във всяка следваща среща Николай Костов е прибавял по даден кмпонент за усъвършенстване.

Бившият футболист на Спартак Москва сподели пред Дарик, че в Левски са концентрирани за първия мач с ЦСКА 1948 в събота. Що се отнася до мачовете в Лига на конференциите, Попето заяви:

“С който и да се паднем, хората, които се занимават с това нещо, ще проучат отбора. Ще ни запознаят със силните и слабите страни на опонента.”