Алексис Санчес: Исках да остана в Марсилия, но не зависеше от мен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Бих искал също да изясня някои теми и да кажа, че от своя страна винаги се надявах да остана в Марсилия. Това винаги съм го искал, но не зависеше само от мен. Този път ръководството направи различен избор, но аз го уважавам“

Алексис Санчес се сбогува с Олимпик Марсилия. Той ще се завърне в Интер. Нападателят бе откровен, че е желал да остане във френския отбор, но от ръководството са решили друго, но той все пак уважава това.

„Не ми остава нищо друго освен да благодаря на клуба, медицинския екип, персонала и целия отбор. Споделих много хубави моменти с моите съотборници. Благодаря ви, че ме подкрепяте и съжалявам, че ви оказвам напрежение във всеки мач и всяка тренировка. Много благодаря на цялата публика на Марсилия, която винаги ме е подкрепяла горещо в добри и лоши моменти. Прекарах си страхотно и имам много приятни спомени, които никога няма да забравя“, заяви чилиецът пред “Footmercato”.

„Бих искал също да изясня някои теми и да кажа, че от своя страна винаги се надявах да остана в Марсилия. Това винаги съм го искал, но не зависеше само от мен. Този път ръководството направи различен избор, но аз го уважавам“, добави той.