Президентът на Наполи коментира напускането на Спалети
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Адвокатите работят по случая и не искам да се намесвам. Спалети ми каза, че се чувства много изморен и има нужда от почивка за земеделска работа."

Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис направи коментар по повод напускането на Лучано Спалети. Наставникът изведе “партенопеите” до чаканата над три десетилетия титла в “Калчото”, а след което напусна и малко по-късно замени Роберто Манчини начело на националния отбор на Италия.

Спалети си тръгна от стадион „Диего Армандо Марадона“ година преди изтичането на договора му. С Лаурентис се разбра за клауза в размер на 3 милиона евро, която обаче не бе платена от Италианската футболна федерация (FIGC).

„Адвокатите работят по случая и не искам да се намесвам. Спалети ми каза, че се чувства много изморен и има нужда от почивка за земеделска работа. Пуснах го, защото не знам какви са мислите в главата му“, сподели Де Лаурентис в интервю за “calciomercato.com”.

Спалети ще дебютира още следващия месец начело на Италия. За Скуадра адзура предстоят европейския квалификации срещу Северна Македония и Украйна.