Алексис Санчес обратно в Манчестър Юнайтед?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Алексис Санчес ще се завърне в Англия през настоящата седмица, след като Манчестър Юнайтед и Интер не са се разбрали за удължаването на срока за неговия наем до края на кампанията. 

Чилиецът страдаше от контузии и стартира само три пъти в „Серия А“, но пък директорът на „нерадзурите“ Бепе Марота заяви, че Интер има желание да задържи футболиста до края на настоящия сезон.

Вестник „Сън“ обаче пише, че „червените дяволи“ не са съгласни с това предложение, защото италианският тим е директен конкурент на Юнайтед в турнира Лига Европа. Ако момчета на Оле Гунар Солскяер не успеят да се доберат до място в Шампионската лига през първенството, то те ще хвърлят всички усилия за да спечелят вторият по сила европейски клубен турнир. Победителят в Лига Европа получа автоматично място в следващото издание на Шампионската лига.

Иначе „червените дяволи“ правят всичко възможно за да намерят купувач за Санчес, тъй като не желаят повече да плащат огромната заплата на чилиеца.

Във вчерашното издание на „Газета дело Спорт“ се твърдеше, че Юнайтед ще разреши на Санчес да довърши кампанията в Италия, но без да участва в оставащите мачове от Лига Европа. Наемът на чилиеца изтича днес.