Алфонси Дейвис се приближава до трансфер на “Сантиаго Бернабеу”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кралете" все още не са намерили нов ляв бек

Футболистът на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис е изявил желание да се присъедини към испанския гранд Реал Мадрид, твърди престижното немско издание “Bild”. Карло Анчелоти би бил доволен ако канадецът се присъедини към отбора му, тъй като изпитва проблеми с позицията на левия бек. Там през миналия сезон играеше Едуардо Камавинга, който по принцип е халф.

Най-вероятно обаче Реал ще се пробва за Дейвис през следващото лято. Причината за това е, че той има договор с Байерн до 2025 година и в момента би струвал доста скъпо на “кралете”.

Това изчакване обаче може сериозно да подразни Карло Анчелоти, който и без това е недоволен от селекцията това лято. Италианският мениджър не смята, че покупката на Хоселу е достатъчна да бъде заменен Карим Бензема. Това е може би последният шанс за Анчелоти да спечели още престижни клубни трофеи, тъй като това е може би последната му година в Реал, а и в клубния футбол като цяло. Очаква се от следващия сезон той да стане селекционер на бразилския национален отбор.