Левски удари на камък в опитите си да привлече роден национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кристиан Малинов е предпочел да остане в чужбина

Столичния гранд Левски е направил запитване към агента на родния национал Кристиян Малинов относно възможността той да премине в тима това лято, твърди “Тема Спорт”. Халфът обаче наскоро преподписа с белгийския Льовен до 2025 година и няма намерение да напуска преди това.

Според информацията Левски следи Малинов от доста време. Още дори Мъри Стоилов е направил опит да го привлече, когато е бил начело на тима, но и тогава отговорът е бил отрицателен.

Интересът на Левски към Малинов може би дразни някои привърженици на тима, тъй като 29-годишният футболист прекара доста години в Литекс, а след това и в кръвни враг на “сините” – ЦСКА – София. Именно на “червените”,  Льовен плати 400 хиляди евро през лятото на 2020 година, за да се сдобие с услугите на футболиста.

След отказа на Малинов Левски продължава да търси заместник на Филип Кръстев, Вече стана ясно, че Георги Миланов ще се завърне в тима като свободен агент след краткия си престой в ОАЕ, но едва ли ветеранът ще успее да поддържа достатъчно високо ниво през целия сезон. В допълнение, Адриан Краев също е на изхода на “Герена”, което означава, че “сините” трябва да намерят и негов заместник.