Лъчо Балтанов увери съотборниците си, че все още могат да му разчитат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Той е готов да помогне на любимия си клуб с каквото може

Любимецът на феновете на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов даде интервю след победата на “канарчетата” над Арис Солун с 1:0. Той говори за амбициите на клуба през предстоящия сезон и своята роля в състава

“Днес този мач беше емоционален. Почетохме нашия фен Тоско, знаем колко е дал на отбора. Аплодисментите и подкрепата, която се оказа, беше прекрасна. Двете агитки пяха като една. Това беше прекрасно”, започна Балтанов.

“Станислав Генчев държи на дисциплината, иска да играем бърз комбинативен футбол, ако го слушаме и изпълняваме неговите указания, нещата ще се получат. Дано направим добър сезон и в края да сме в челните позиции.

Ще продължавам по същия начин дори да е с по-малко игрово време. Знаят, че винаги могат да разчитат на мен. Важното е всеки да дава максимума, да има дисциплина, самодисциплина, да се слуша треньорът. Тези момчета имат качества, само трябва да ги покажат”, допълни той.

“Още е рано да говорим за новия сезон. Крачка по крачка. Моите цели винаги са би високи. Всеки мач независимо за какво става въпрос играя за победа дано и при всички е така. Изминалия сезон да го забравим”, завърши Лъчезар Балтанов.