Али Соу: Вярваме на 100% на Акрапович, той може да ни помогне
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За мен няма особено значение къде ще бъда поставен да играя", заяви гамбиецът след победата с 5:0 над Ботев (Ихтиман)

Нападателят на ЦСКА Али Соу заяви след двубоя с Ботев (Ихтиман) за Купата на България, че е доволен от идването на Бруно Акрапович на „Армията“. Гамбиецът вкара днес едно попадение при успеха с 5:0 над третодивизионния тим, като срещата бе и дебют за Акрапович начело на ЦСКА.

“Не беше лесен мач, въпреки че спечелихме изразително. Радвам се, че се справихме добре и победихме. Свършихме работата си така, както трябва. Всички футболисти се справиха добре днес. Съотборниците ми се бореха до последно. Доволен съм, че Бруно Акрапович е тук. Всички му вярваме на 100% и знаем, че той може да ни помогне. Всички сме много щастливи, че имам треньор като него. За мен днес беше важно да се покажа в най-добрата си светлина пред него. За отбора пък беше важно да победим”.

“За мен няма особено значение къде ще бъда поставен да играя. Важното е да помагам на отбора, треньорът да ми вярва и аз да се справям по добър начин. При нас е важно всеки да се справя добре. Аз самия харесвам свободата в предни позиции. Когато играя в ролята на втори нападател, се чувствам много по-добре. Имам повече свобода и това прави нещата за мен по-лесни. Мачът с Левски емного важен за нас. Всички трябва да сме фокусирани и да спечелим, без значение как”.