Алисон: Искаме да бъдем перфектни, но това не е лесно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се представяме по-добре, с повече постоянство и с повече сухи мрежи", каза той.

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер сподели мнението си след вчерашното поражение от Манчестър Юнайтед с 1:2 в двубой от 3-ия кръг в английската Висша лига.

Бразилецът обясни, че той и съотборниците му ще работят още повече оттук нататък и ще опитат да променят негативната тенденция от началото на сезона още в следващия мач.

“Вярваме, че играехме по-добре от тях в части от мача, но в такива дербита е нужно повече. Трябваше да направим всичко по силите ни, а това не се случи. Съгласен съм, че трябва да се представяме по-добре, с повече постоянство и с повече сухи мрежи. Контролът ни над топката не бе перфектен и правехме грешни избори. Знаем го. Това трябва да променим в следващия мач”, заяви Алисон.

“Съперниците ни знаят как ще играем и се опитват да се възползват. В повечето случаи това работи в наша полза, но понякога ни наказват и вчера се случи точно това. Искаме да бъдем перфектни, но не е лесно. Виждали сме обаче, че можем, така че ще продължим да работим повече върху играта ни и върху начина, по който пазим топката”, каза още стражът на мърсисайдци.