Alphawin бонус за залог на срещата между Румъния и Исландия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Румъния ще се изправи срещу Исландия в четвъртък от 21:45 часа в Букурещ за мач от 9-ия кръг на квалификационната кампания за Световно първенство 2022 в зона Европа.

Домакините са на 2-ро място в класирането в групата с 13 точки, а следващите им съперници са на 5-о място с 8 точки. Румъния ще се надява на успех и доближаване до голямата цел – класиране за Мондиал 2022, докато Исландия ще изиграе този мач по-скоро за своята чест. Феновете на спортните залагания може да използват Alphawin bonus code на новия хазартен оператор, като след регистрация има страхотни промоции в букмейкъра.

Последният двубой между Румъния и Исландия завърши с успех с 2:0 за румънците като срещата бе наскоро – на 2 септември 2021 г. Домакинското предимство не бе от голямо значение в четирите срещи между двата отбора като домакин и гост са си разменили по два успеха. Няма регистрирано равенство в тези 4 срещи между двата отбора. От последните им четири мача, три доведоха до над 2,5 гола, докато един бе с попадения в двете врати. За този период Румъния успя да запази три сухи мрежи, докато Исландия допусна голове във всички мачове. Румънците допуснаха гол в този съперник при поражението с 1:2 в Рейкявик в мач от Лигата на Нациите през 2020 г. От статистическа гледна точка, четирите мача между двете нации са предложили средно по 3,25 гола на мач, което ни кара да мислим, че ставката за над 2,5 гола в Алфауин е доста добра и може да използвате вашия Alphawin бонус за нов клиент за такъв залог.

В последния си двубой на 11 октомври Румъния се наложи с 1:0 срещу Армения у дома в среща от квалификациите за Световно първенство. Този успех помогна на тима да прогресира до второто място в класирането. Преди този мач Румъния бе без успех в два поредни мача с общо едно поражение и едно равенство. Факторът домакин доказа своята значимост в последните десет срещи на Румъния. Отборът, който играе у дома, спечели 6 пъти и няма загуба в седем от десет мача. Само един от последните десет двубоя на Румъния завършиха при равен резултат. От последните им пет сблъсъка, един предложи над 2,5 гола, както и бе с попадения в двете врати. За този период Румъния допусна попадение в само една от срещите – при загубата с 1:2 от Германия. Тимът не успя да вкара гол само в един мач – при нулевото реми в Скопие срещу Северна Македония.

Последният мач на Исландия беше срещу Лихтенщайн преди месец и завърши с категорична победа с 4:0 за викингите, които преди това бяха в серия от пет мача без успех. В момента Исландия е непобедена в два мача, записвайки едно равенство и една победа за периода. Три от последните пет мача на отбора бяха с над 2,5 гола и два от тях предложиха попадения в двете врати. Исландия запази една суха мрежа и не отбелязаха гол в две от тези пет срещи. Тимът не успя да намери мрежата в две домакинства – при загубите с 0:4 от Германия и 0:2 от Румъния. В последните пет мача на отбора бяха отбелязани общо 16 гола, което фокусира вниманието ни върху пазара за над 1,5 гола при визитата на исландците в Букурещ, като Alphawin дава предимство на домакините, които с евентуален успех ще гледат смело към Мондиал 2022, тъй като в последния си мач в квалификационната група гостуват на аутсайдера Лихтенщайн.