google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Никога не бих живял в южна Италия, откровен е Карло

Мениджърът на английския Евертън направи любопитен коментар на сезона в италианската Серия А, обявявайки че полетелият високо Милан все още не може да се сравнява по класа с шампиона Ювентус и подгласника му от миналия сезон Интер.

“Милан има страхотни резултати, но мисля, че на Росонерите все още им липсва нещо, за да бъдат на нивото на Ювентус и Интер,” коментира босът на Евертън.

“Да не забравяме, че това е странен сезон навсякъде в Европа, виждам доста изненадващи резултати. Някои водачи в класирането ще бъдат непредвидими в началото на сезона. Всичко е възможно.”

Анчелоти сподели и за преживяванията си в най-големия град в южна Италия – Неапол, както и мнението си наставника на Наполи Дженаро Гатузо.

“Атмосферата е прекрасна, като семейство,” започна дипломатично той. “Неапол е красив крад с много противоречия. Никога не бях живял на юг и това беше преживяване, което си струваше. Гатузо има качествата да се справи и очаквам да свърши страхотна работа”.

Анчелоти не скри възхищението си от спортното дълголетие на Златан Ибрахимович и Кристиано Роналдо.

“Когато Ибра отиде да играе в САЩ, си мислех, че кариерата му е към края си,” разкрива мениджърът на Карамелите. “Той обаче вкара във всички мачове.

“Сега се върна в Италия и вкарва всяка неделя. Сякаш е безсмъртен, като Кристиано Роналдо. Да продължиш да играеш е лесно, но те не само играят, а вкарват постоянно…”