Анчелоти: Можем да печелим без Куртоа, Милитао, Карим и Винисиус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Способни сме да спечелим без Куртоа, Милитао, Карим и Вини. Това означава, че планът за игра работи добре“

Карло Анчелоти смята, че отборът му е достатъчно силен, за да спечели дори без няколко футболисти, които бяха лидери в играта през миналия сезон.

Снощи Реал Мадрид победи Селта Виго (1:0) в мач от 3-ия кръг на испанското първенство.

„Офанзивната линия е завършена. Резултатите говорят сами за себе си. Без Карим Бензема и без Винисиус Жуниор вкарахме шест гола. Това означава, че имаме ресурси. Способни сме да спечелим без Куртоа, Милитао, Карим и Вини. Това означава, че планът за игра работи добре“, заяви Анчелоти.

„Колкото до изпуснатата дузпа, не знам какво се случи на терена. Казах на Валверде, че Модрич трябва да я изпълни, защото Винисиус вече не беше на терена. Те решиха, че Родриго трябва да изпълни дузпата. Вероятно Валверде не е имал време да предаде думите ми на Модрич. Това малко ме ядоса, но може би е недоразумение. Ще се заемем с това през следващите дни“, добави италианският специалист.

„Вкарването на голове не е най-важното качество на Белингам, но той е отличен в това. Движи се добре без топка, умен е и е на точното място в точното време. Той има много способности, които могат да бъдат подчертани“, каза Анчелоти.
Реал Мадрид е първи в класирането в испанското футболно първенство с максимум от три победи и девет спечелени точки. Селта е на 16-о място с една точка.