Наполи обмисля привличането на Амрабат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферът на 27-годишният халф в Ман Юнайтед се бави, защото „червените дяволи“ предпочитат първо да продадат няколко футболисти, преди да го закупят, а Наполи обмисля да ги изпревари.

В Наполи обмислят да започнат офанзива за привличането на Софиан Амрабат от Фиорентина, информират от италианското издание “Corriere della Sera”.

От началото на трансферното лято мароканецът, който е сред героите на Мароко от Мондиала в Катар е силно свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед. Трансферът на 27-годишният халф в Ман Юнайтед се бави, защото „червените дяволи“ предпочитат първо да продадат няколко футболисти, преди да го закупят.

В Италия твърдят, че Наполи все по-сериозно преценява възможностите си и дали да се включат в надпреварата за Амрабат в последната седмица от трансферния прозорец. Особено след като шампионите на Италия не успяха да подпишат с таланта на Селта Виго – Габри Вейга, който предпочете саудитския Ал Ахли.

Наставникът Руди Гарсия е дал „зелена светлина“, така че Наполи може да отправи официална оферта за мароканеца съвсем скоро.