Анчелоти: Очевидно има върху какво да работим, за да станем по-добри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът постави шестица на своите възпитаници, но по десетобалната система

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира представянето на своя отбор в контролите, които бяха част от предсезонната подготовка на тима. “Белият балет” изигра общо 4 срещи срещу тимовете на Барселона, Ювентус, Милан и Манчестър Юнайтед, в които записа две победи и две загуби. “Кралете” показаха добра игра в атака като отбелязаха 6 попадения в тези срещи, но бяха колебливи във фаза отбрана и инкасираха 8 гола, което е средно по два на мач – доста повече отколкото на Анчелоти му се иска.

“Очевидно е, че има върху какво да работим, за да станем по-добри. Говоря за защитата, където с лекота ни отбелязваха, а ние не сме свикнали на нещо такова. Не се притеснявам за атаката, защото там създадохме много положения, но в отбрана има какво да се прави”, започна Анчелоти своя анализ.

“Липсваше ни баланс в защитата и вероятно връщане на отбранителната линия по-назад е едно от лесните решения за това. Като цяло мисля, че контролирахме играта и в четирите контроли”, допълни италианецът.

На “белите” сега им предстои завръщане в Испания където те ще продължат да се готвят за новия сезон, който започва на 12 август с мач срещу Атлетик Билбао.