Манчестър Сити и Челси влизат в битка за “орле”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Майкъл Олизе може да напусне Палас

Футболистът на Кристъл Палас Майкъл Олизе е следен от топ клубовете на Англия. Най-сериозен интерес към него обаче проявяват Манчестър Сити и Челси, които се нуждаят от нови офанзивни футболисти.

Според спортният журналист Фабрицио Романо обаче трансферна война за Олизе няма да има. Причината за това е, че тимовете няма да наддават за неговия подпис, тъй като в договора му с Кристъл Палас има откупна клауза на стойност 35 милиона паунда. Това означава, че крайното решение за трансфера на Олизе ще бъде взето от самия него. Той ще оцени проектите, които Сити и Челси ще му предложат през следващите дни и се очаква да вземе крайното си решение преди първия мач от новия сезон.

Причината за огромния интерес към Олизе не е само ниската му цена, но и изявите му през миналия сезон. Крилото изигра 37 мача за Крисъл Палас през миналия сезон, в които взе пряко участие в 13 от попаденията на тима. Той изпъква с чудесния си дрибъл както и мощния си удар. Тези му качества го правят идеален за формациите както на Челси, така на Манчестър Сити, а и на всеки друг отбор, който играе офанзивен футбол.