Анчелоти отличи играта в атака на Реал при победата над Брага
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изглеждахме много остри в атака", каза Карло Анчелоти

В сряда вечер отборът на Реал Мадрид постигна комфортна победа с 3:0 срещу Брага в среща от 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. С този успех тимът на Карло Анчелоти се класира за фазата на елиминациите, което не е изненадващо. Треньорът на “белия балет” изрази задоволство от успеха над португалския съперник и отличи играта в атака на своя тим.

“Беше добро представяне. Оказахме се в трудна позиция с дузпата в началото, но Лунин реагира невероятно. Видях как овладяхме ситуацията, как излязохме в атака. И преди всичко, изглеждахме много остри. Когато си отворите пространства, всичко става по-лесно. Освен това ми хареса начинът, по който осъществихме преходът в двете фази след няколко наистина добри изяви в защита през втората част“, заяви Анчелоти, цитиран от пресслужбата на УЕФА.

“Браим Диас имаше добра вечер, като може би заслужаваше да остане на терена по-дълго. Той вкара един гол, един му отмениха, свърши страхотна работа в защита. Това е нашата сила: всеки в отбора допринася с нещо. Лунин се справи отлично на вратата. Кепа почувства лек мускулен дискомфорт при загрявката; ще го тестваме повече в четвъртък сутринта. Все още не знаем каква е контузията , но сега не е време да поемаме ненужни рискове с някой от нашите играчи”, добави италианският специалист.

Реал постигна четвърта победа от 4 мача, докато Брага е трети в група С с 3 точки след срещата между двата тима на “Бернабеу”.