Анчелоти също похвали представянето на Белингам в Реал (Мадрид)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Джуд е много сериозен, концентриран и професионалист. Не мисля, че е от типа играчи, които ще надигнат главата, ако някой ги похвали"

Карло Анчелоти похвали демонстриращия постоянна форма Джуд Белингам и ден преди срещата с Реал Сосиедад от 5-ия кръг на Примера дивисион обяви колко много му вярва.

Реал (Мадрид) е едноличен лидер в Ла Лига с четири победи от четири мача, в това число и 2:1 над съгражданите от Хетафе при завръщането на стадион Сантяго Бернабеу, когато Белингам вкара победния гол в добавеното време. Но 20-годишният бързак вкара пет попадения в първите четири мача за Реал и тази му форма продължи и в националния отбор, разписвайки се за успеха с 3:1 над Шотландия в контрола.

Но въпреки повишеното внимание, на което се радва в Мадрид, Анчелоти е уверен, че Белингам ще остане “здраво стъпил на земята и далече от звездоманията”.

“Той е наясно, че го оценяваме по това, които прави на терена и смятам, че за момента се справя добре. Преди да дойде при нас не беше особено известен, защото играеше в първенството на Германия и нямаше влиянието, което вече започва да придобива. Но сега играе във важна лига и в много важен клуб. Справя се отлично и не съм изненадан от това. Джуд е много сериозен, концентриран и професионалист. Не мисля, че е от типа играчи, които ще надигнат главата, ако някой ги похвали”, коментира Анчелоти на пресконференцията преди мача с баските от Сан Себастиян.