Анев с нови словесни стрели срещу Дафовска
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Звездата на мъжкия ни биатлон Красимир Анев осъществи поредната си атака срещу председателя на българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска.

Този път европейският вицешампион заяви, че олимпийската шампионка от Нагано е излъгала обществеността, обявявайки, че той е отхвърлил поканата и да тренира с националния отбор.

“Каква покана? учуди се Анев. “Тя не е говорила с мен по никакъв начин, нито по телефона, нито с имейл… Тя изпитва страх да говори с мен. Не знам, аз какво, хора ли ям, не знам вече. Тя не иска да говори с мен!”

Само преди няколко дни Анев отказа да се присъедини към националите на лагера в Белмекен с мотива, че не са му позволили да вземе със себе си кинезитерапевта, с когото работи.

В същото време новия треньор на националния тим Александър Касперович изрази увереност, че разногласията с Анев, който вече потвърди, че ще участва в държавното първенство, ще бъдат изгладени.

Самият Анев на този етап отказва да коментира ефекта от назначението на Касперович, обявявайки че не е участвал в тренировките.

7 Спорт ви предоставя написаното и в социалние мрежи от Анев без редакторска намеса:

Когато човек се съмнява дали ще публикуват всичко, което иска да каже си прави паралелен запис!
И така… лъжите на Председателя на БФ по Биатлон:

1.лъжата за заплатата-бързо беше разкрита- затова мълчи като риба;
2.продължава с лъжите- не искам да тренирам с отбора-категорична лъжа.Исках само 1 доверен човек (масажиста) защото уважаеми приятели ще се съгласите,че не мога да имам доверие на хора като К.Дочев, който се обръща с гръб по трасето на редица състезания в близкото минало.
3. Управителния съвет никога не имал против назначението на Александър Владимирович Касперович-факт,който може лесно да бъде доказан, отново с аудио протоколи от всички заседания на УС на БФБ

4.Председателя продължава да говори в единствено число”Искаха да ми изгонят треньора” Не знаех,че федерацията вече е частно дружество….

Изводите оставям на Вас.