Анев с нови словесни стрели срещу Дафовска

Прочетена:11169
Анев с нови словесни стрели срещу Дафовска 1
0 0

Звездата на мъжкия ни биатлон Красимир Анев осъществи поредната си атака срещу председателя на българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска.

Този път европейският вицешампион заяви, че олимпийската шампионка от Нагано е излъгала обществеността, обявявайки, че той е отхвърлил поканата и да тренира с националния отбор.

“Каква покана? учуди се Анев. “Тя не е говорила с мен по никакъв начин, нито по телефона, нито с имейл… Тя изпитва страх да говори с мен. Не знам, аз какво, хора ли ям, не знам вече. Тя не иска да говори с мен!”

Само преди няколко дни Анев отказа да се присъедини към националите на лагера в Белмекен с мотива, че не са му позволили да вземе със себе си кинезитерапевта, с когото работи.

В същото време новия треньор на националния тим Александър Касперович изрази увереност, че разногласията с Анев, който вече потвърди, че ще участва в държавното първенство, ще бъдат изгладени.

Самият Анев на този етап отказва да коментира ефекта от назначението на Касперович, обявявайки че не е участвал в тренировките.

7 Спорт ви предоставя написаното и в социалние мрежи от Анев без редакторска намеса:

Когато човек се съмнява дали ще публикуват всичко, което иска да каже си прави паралелен запис!
И така… лъжите на Председателя на БФ по Биатлон:

1.лъжата за заплатата-бързо беше разкрита- затова мълчи като риба;
2.продължава с лъжите- не искам да тренирам с отбора-категорична лъжа.Исках само 1 доверен човек (масажиста) защото уважаеми приятели ще се съгласите,че не мога да имам доверие на хора като К.Дочев, който се обръща с гръб по трасето на редица състезания в близкото минало.
3. Управителния съвет никога не имал против назначението на Александър Владимирович Касперович-факт,който може лесно да бъде доказан, отново с аудио протоколи от всички заседания на УС на БФБ

4.Председателя продължава да говори в единствено число”Искаха да ми изгонят треньора” Не знаех,че федерацията вече е частно дружество….

Изводите оставям на Вас.

Сподели