Ангелов: “Ще дадем масимума, за да излезем с успех от мача!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Янтра Коце Ангелов ще бъде лишен от три ключови фигури в мача с Черно море

Трима от основните футболисти на Янтра – Пламен Кожухаров, Костадин Гаджалов и Владислав Мисяк, останата извън групата на старши треньора Костадин Ангелов за дуела с Черно море от 1/16 финалите в турнира за Купата на България.

Триото пропуска утрешната среща на стадион “Христо Ботев” в Габрово заради различни контузии. Сред избраниците на Ангелов обаче попадна нападателят Емил Колев, който пропусна равенството с втория тим на Лудогорец в неделя в среща от Втора лига.

На линия за двубоя с Моряците е и Христо Митев, който изтърпя наказанието си от една среща заради червения картон в Созопол.

“Всички играчи тренират на 100 процента и със сигурност на всеки един трябва да се даде шанс за изява,” заяви Ангелов пред клубния сайт на габровци. “Аз не ги познавам чак толкова добре и този мач ще дам възможност на хората, които не съм ги виждал в игра.

“В моята глава няма резерви и титуляри, има само титуляри и това е супер. Мачът не е маловажен, защото отдавна в Габрово не е идвал отбор от елита. Ние ще направим максималното, за да излезем с успех от срещата.”

Двубоят започва в 15.00 часа и ще бъде ръководен от бургаския рефер Стефан Павлов.

От Янтра обявиха, че билети за мача могат да се закупят предварително онлайн от системата на Бест тикетс, както и от бензиностанции OMV, на обичайната цена от 4 лева.

Ето и цялата група на Янтра:

Николай Георгиев, Иван Гошев, Иво Георгиев, Мартин Ангелов, Ивайло Тодоров, Ивайло Григоров, Христо Митев, Константин Иванов, Георги Върбанов, Петър Казаков, Стоян Иванов, Ивайло Иванов, Тони Иванов, Искрен Писаров, Атанас Стоименов, Християн Кожухаров, Емил Колев, Васил Първанов.