Англичанин остава в Манчестър Юнайтед още поне година
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дийн Хендерсън няма да напусне "Олд Трафорд"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е взел окончателно решение за бъдещето на Дийн Хендерсън. Младият страж ще остане на “Олд Трафорд” и през следващия сезон и ще се бори с Андре Онана за титулярното място. Тен Хаг взе това решение след като другият вратар в клуба Том Хийтън се контузи и не е ясно колко време ще отсъства от терените.

Интерес към Хендерсън през този трансферен прозорец проявяваше Нотингам Форест, където стража прекара миналия сезон под наем. Форест обаче се отказа от Хендерсън и предпочете да вземе друг вратар от Висшата лига – Мат Търнър. Така кандидати за подписа на Хендерсън в момента липсват, което означава, че той ще остане на “Олд Трафорд” за поне още един сезон.

Причината да няма кандидати за Хендерсън обаче не е неговата игра. Напротив, той се представя много силно под рамката на вратата, просто Манчестър Юнайтед не искат да се разделят с него за постоянно, а само под наем. Това кара повечето отбори да се откажат от идеята си да привлекат Хендерсън, тъй като всички предпочитат да привлекат футболисти за постоянно вместо под наем.